Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Von Paio

Projecte musical D'UN PAIO NORMAL

  • 1
    Mecenas
  • 5.0
    mensuales
  • 0.0
    total

Nou EP de "Pul·lulant"

Pul·lulant és el nou Ep de Von paio. Consta de tres cançons amb videoclip i barreja diferents estils musicals.
Hola a totes i a tots!

Sóc l'Adrià i amb el projecte de Von Paio acabo de treure l'EP anomenat Pul·lulant que consta de 3 cançons:

- Barri sense garantia
- Pai-pai
- La ciutat de la misèria


Foto de Von Paio feta per Cesc Maymó.


L'EP conté cançons que flueixen entre el pop i el rock, amb tocs de rap i funk. Un so cru, net i orgànic que juga amb bases que caminen molt bé, acords de guitarra suggerents i veus que juguen amb la parla i l’armonia. 
 
Les lletres cavalquen entre situacions quotidianes i reflexions en veu alta sobre la nostra societat. Les cançons demanen ser cantades per a tothom i volen obrir petites finestres on deixar-se anar. Construint un imaginari pròpi i proper a la gent. 

Aquí us explico una mica de què tracten les cançons:

Barri sense garantia

Barri sense garantia és el primer senzill de Von Paio. Una cançó que, amb una mirada nostàlgica, vol posar èmfasi en la degradació del barri de Gràcia de Barcelona. Un barri cada dia fet més pels turistes i que cada estiu es massifica i col·lapsa. Un barri que ha perdut la majoria dels comerços de proximitat i que els alts preus de lloguer fan que els veïns i veïnes es vegin obligades a marxar. 

Veure videoclip aquí.

Pai-pai
 
Pai-pai és el segon senzill de Von Paio. Una cançó més enèrgica que parla de les diferents emocions que s’experimenten durant qualsevol procés creatiu. Pànic al full en blanc, desesperació en la prova i l’error, pluja d’idees boges, alegria al trobar un fil esperançador, deliri al deixar-se anar… 

Veure videoclip aquí.

La ciutat de la misèria

La ciutat de la misèria és el tercer senzill de Von Paio. Una cançó que ens explica un petit viatge nocturn per la ciutat. Té una mirada crítica i de voler fugir d’aquest pou urbà on ens sentim inmersos moltes vegades la gent que vivim envoltats de ciment, fum i estrés. 

Veure videoclip aquí.

Portades de l'EP Pul·lulant.


Per seguir fent cançons necessito un cop de mà econòmic i per això us animo a subscriure-us a aquest perfil de L'Aixeta i aportar el vostre granet de sorra al projecte.

Subscriu-te aquí.

Si vols escoltar la meva música o seguir-me a les xarxes socials:

Instagram: https://www.instagram.com/vonpaio/